Web Analytics Made Easy - Statcounter

  حبیب غزنوی  گفت: همچنین با تزریق ۵۹۴ هزار و ۹۰۳ دُز واکسن نوبت سوم به افراد بالای ۱۸ سال در سیستان و بلوچستان پوشش دُز سوم این واکسن در استان به ۳۷ درصد رسید.

او با اشاره به نقش واکسیناسیون گسترده و همگانی در کاهش آسیب های ناشی از همه گیری کووید-۱۹ گفت: میزان ابتلاء و میزان تلفات در کشورهای مختلف ارتباط مستقیمی با میزان استقبال مردم از واکسن کرونا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همانگونه که متخصصان اپیدمیولوژی پیش بینی می کردند، واکسیناسیون ضربتی و سریع حجم قابل توجهی از جمعیت همه گیری را در موج ششم کرونا تا حدود زیادی تضعیف کرد و وقتی چنین تجربه موفقی را در کارنامه داریم لازم است تا برای کسب آمادگی در برابر موج های احتمالی بعدی نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود وخانواده خودمان اقدام کنیم.

او گفت: تاکنون حدود ۱۵ درصد از ساکنان بالای ۱۸ سال سیستان و بلوچستان حتی یک بار هم برای تزریق واکسن مراجعه نکرده اند و این افراد علاوه بر اینکه قربانیان اصلی کرونا در موج اخیر بودند رسیدن سریعتر جامعه به ایمنی نسبی را نیز با تاخیر و یا نقص مواجه می کنند.

غزنوی گفت: پوشش واکسیناسیون نوبت اول و دوم در جمعیت ۱۲ تا ۱۸ ساله دانش آموزی سیستان و بلوچستان هم به ترتیب معادل ۹۴ درصد و ۷۸ درصد است.

او بر اهمیت موضوع ایمن سازی در گروه سنی پنج تا ۱۲ نیز تاکید کرد و گفت: باتوجه به حضوری شدن مدارس اهمیت استفاده از واکسن برای تکمیل و تقویت ایمنی کودکان اهمیت بسیار بیشتری به خود گرفته است چون همه ما می‌دانیم که میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی توسط گروه خردسالان هیچ‌گاه نمی تواند به اندازه بزرگسالان باشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه در رنگبندی جدید کرونایی سیستان و بلوچستان دارای بیشترین شهر با وضعیت آبی در سطح کشور است گفت: به جز شهرستان های زابل، هامون، زهک، هیرمند، هامون، میرجاوه، فنوج، سرباز، دلگان، تفتان و بمپور که در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند سایر شهرستان ها در وضعیت آبی هستند و لازم است جهت استمرار این وضعیت هم استانی های عزیز که تاکنون نسبت به تزریق واکسن کرونا و تکمیل فرآیند آن اقدام نکرده‌اند در این خصوص اهتمام ورزند.

او گفت: هم‌اینک هشت مرکز تجمیعی واکسیناسیون در شهرستان‌های زاهدان، خاش، میرجاوه و سراوان و سیب و سوران فعال هستند که تمامی انواع واکسن های موجود در سبد واکسیناسیون کشور را به مراجعان ارائه می‌کنند.

غزنوی گفت: علاوه‌بر مراکز تجمیعی امکان تزریق واکسن های سینوفارم و برکت از مجموعه واکسن های موجود در سبد واکسن کشور در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستائی، پایگاه ها سلامت شهری و خانه های بهداشت روستایی هم وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کرونا دلتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۰۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتفاع بارش در زاهدان به ۳۱ میلی متر رسید

به گزارش «تابناک»، محسن حیدری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: معمولاً بارش‌های بهاری با توجه به انرژی بالای همرفتی سیستم ناشی از امواج جوی کم دامنه باعث رخداد رگبار باران، رعدوبرق شدید و تندباد شدید لحظه ای همراه با بارش تگرگ می‌شود که می‌تواند مخاطرات جوی خطرناکی را ایجاد کنند.

وی ادامه داد: از ویژگی های این نوع سیستم توزیع غیر همگون بارش به صورت نقطه ای در محل های مختلف در مساحت کوچک با شدت بالا است.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: از ۳۲ ایستگاه هواشناسی و باران سنجی استان گزارش باران مخابره شد، که میزان بارش از مرکز تحقیقات زاهدان ۲۵، چاه رحمان از توابع زاهدان ۴۰، سیادک ۱۵.۴، نصرت آباد ۴.۷، میرجاوه ۲۲، زابل ۰.۹، زهک ۴.۸ میلی متر بوده است.

وی بیان کرد: بارش‌های بهاری تا جمعه در سیستان و بلوچستان تداوم دارد، که باعث رخداد رگبار و رعد و برق برخی نقاط رگبار و رعد و برق شدید، تگرگ و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می شود.

حیدری عنوان کرد: در این مدت احتمال آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل ها و طغیان رودخانه های فصلی وجود دارد. شمال سیستان و بلوچستان از جمعه وزش باد برخی ساعات بادشدید و گردوخاک انتظار می‌رود.

دیگر خبرها

  • قطعه پنج باند دوم مسیر خاش به زاهدان در حال اجرا است
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • ارتفاع بارش در زاهدان به ۳۱ میلی متر رسید
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • تداوم بارش‌های رگباری درشمال سیستان و بلوچستان
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • بارش‌های بهاری در سیستان و بلوچستان ادامه دارد
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • نخستین پایگاه اورژانس بانوان در زاهدان افتتاح شد