Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: وضعیت پوشش واکسیناسیون کرونا در استان در دُز اول ۸۴ درصد، دُز دوم ۷۰ درصد و دُز سوم ۲۲ درصد است.

به گزارش ایسنا- هاشمی شهری افزود: در حال حاضر افزایش 73 درصدی مبتلایان به کرونا درسیستان وبلوچستان را شاهد هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ادامه گفت: رنگبندی کرونایی در شهرستان های تفتان و خاش قرمز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر هاشمی با اشاره به قدرت سرایت بسیار بالای این ویروس که تمام گروه های سنی(کودکان، جوانان، مادران باردار، سالمندان و..) را تهدید می کند گفت: احتمالا در چند روز آینده تعداد موارد بستری در مراکز درمانی باز هم افزایش یابد.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی، تهویه مناسب هوا در اماکن عمومی و تکمیل فرآیند واکسیناسیون  و به تاخیر نیانداختن آن می توانیم در مقابل این سوش ایمن باشیم.

وی با اشاره به افزایش آمار کرونا در سطح استان گفت: هر فردی دارای علائم سرماخوردگی، قطعا به کرونای امیکرون مبتلا است مگر آنکه عکس آن ثابت شود.

به گفته دکتر هاشمی فردی که دارای علائم (تب بالای 38 درجه، حات تهوع، ضربان قلب بالای 200، کاهش سطح هوشیاری) و پایدار بودن این شرایط تا 5 روز به کرونا مبتلاست و باید حتما خود را از خانواده و سایر اعضای جامعه جدا کند.

جان باختن کودک ۳ماهه زاهدانی براثرابتلا به کرونا

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: در شبانه روز گذشته بر اثر بیماری کرونا دو نفر در سیستان و بلوچستان جان باختند که یکی از قربانیان یک نوزاد سه ماه بود.

عباسی بیان کرد: تعداد قربانیان کرونا تا این لحظه در سیستان و بلوچستان به 2هزار و 685نفر رسید.

وی افزود: ساده انگاری ها باعث شد تا دوباره برخی از شهرهای استان به وضعیت قرمز و نارنجی کرونایی برسند و روز گدشته هزار و 551نفر دیگر هم به جرگه کرونایی های استان افزوده شوند.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون 172بیمار تنفسی در بیمارستانهای استان بستری هستند که از این تعداد 81 نفر آزمایش کرونایشان مثبت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۸۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده در دانشگاه علوم پزشکی از مرز ۲۲ هزار نفر گذشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  از نیشابور، حامد جزجلالیان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: طی سال‌های اخیر افزایش شیوع بیماری دیابت در جهان، این بیماری را به بزرگ‌ترین همه‌گیری تاریخ تبدیل کرده است، به‌طوریکه از هر 10 بزرگسال در جهان یک نفر با دیابت زندگی می‌کند و در هر 5 ثانیه یک نفر به علت دیابت یا عوارض ناشی از آن جان خود را از دست می‌دهد.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین مطالعات در کشور ما، 17.5 درصد افراد بالای 25 سال مبتلا به دیابت هستند. 30 درصد بیماران از بیماری خود اطلاعی ندارند، 35 درصد بیماران تحت درمان دارویی مناسب نیستند و حدود 80 درصد بیماران دیابتی HA1C(میانگین قند خون سه ماهه) کنترل شده ندارند.

جزجلالیان با بیان‌اینکه تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده نوع 1 و 2 در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در حال حاضر 22 هزار و 160 نفر است، تصریح کرد: دیابت یک بیماری مزمن است که در اثر نارسایی پانکراس در تولید انسولین، یا مقاومت ارگان‌های هدف به انسولین ایجاد می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در دیابت نوع یک انسولین به میزان کافی تولید نمی‌شود و فرد نیازمند تزریق‌های روزانه انسولین است. علت دیابت نوع یک مشخص نیست و با دانش فعلی بشر، این بیماری قابل پیشگیری نیست. 90 درصد موارد دیابت، از نوع دو است که ارتباط نزدیکی با وزن بالای بدن و عدم تحرک بدنی دارد.

وی افزود: علایم بالینی هر دو نوع دیابت مشابه است، هرچند علایم در نوع دو اغلب از شدت کمتری برخوردارند. به همین دلیل دیابت ممکن است تا سال‌ها بعد از ایجاد، بی‌علامت باشد و گاه زمانی تظاهر پیدا می‌کند که عوارض درازمدت آن به وقوع پیوسته باشند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: امروزه موارد دیابت نوع دو در کودکان هم مشاهده می‌شود. دیابت خطر بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد. در یک مطالعه چند ملیتی، علت مرگ 50 درصد از بیماران دیابتی بیماری های قلبی و سکته مغزی گزارش شد، ضمن اینکه خطر مرگ در بیماران دیابتی در مجموع دو برابر همتایان غیردیابتی است.

جزجلالیان یادآور شد: پیگشیری مقدم بر درمان است و مراقبت از سلامتی بر مراقبت از بیماری ارجحیت دارد، برخی مداخلات ساده در شیوه زندگی در پیشگیری یا به تاخیر انداختن دیابت نوع دو تاثیر دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • مسیر فرعی مهرستان - ایرانشهر براثر بارندگی بسته شد
  • واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت
  • اجرای ۱۰۰درصدی مرحله اول طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • جان باختن مرد ۷۰ ساله براثر برخورد با قطار در فردیس
  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور