Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-09@00:09:45 GMT

افزایش تصاعدی فوتی های کرونا در تهران

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۱۷۳۶۶

چند روزی است که تهران به لحاظ وضعیت کرونا مانند بسیاری از شهرهای دیگر پس از تعطیلات نوروزی قرمز شده و آژیر خطر به صدا درآمده است. مسولان بهداشت و درمان مدام برای رعایت هرچه بیشتر پروتکل های بهداشتی به مردم تأکید دارند و وزیر بهداشت هم معتقد است، در حال حاضر افسار اژدهای کرونا از دستمان رها شده است.

 در شرایط بسیار سنگین و دشوار قرار داریم

سعید نمکی ، وزیر بهداشت طی روزهای اخیر مدام از شرایط پیش آمده گلایه کرده و معتقد است سفرهای نوروزی عامل شیوع کرونا و موج چهارم این بیماری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: نظام سلامت علیرغم تمامی تلاش ‌ها برای دستیابی به مرگ و میرهای تک رقمی امروزه با مشکل مواجه است و نباید اجازه داد افسار از دست ما رها شده و مرگ و میرها افزایش یابد. امروزه مهار اژدهای کووید ۱۹ چموش سرکش از دست ما رها شده و مشخص نیست چه زمانی مرگ سه رقمی را کاهش دهیم. در حال حاضر در شرایط بسیار سنگین و دشوار قرار داریم.

۲۰ هزار و ۹۵۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته

 سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت هم اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۰ هزار و ۹۵۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۳۱۹ نفر از آنها بستری شدند.

وی ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۹۸۴ هزار و ۳۴۸ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۳ هزار و ۶۹۹ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۶۷۵ هزار و  ۸۹۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

به گفته لاری، چهار هزار و ۱۷۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون ۱۳ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۲۲۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 با محدویت‌های نیم بند نمی‌توان شرایط را کنترل کرد

پیام طبرسی رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری درباره وضعیت بیمارستان‌های تهران به ویژه مسیح دانشوری گفت:خواستار تصمیم گیری درست ستاد کرونا در کنترل بحران پیک چهارم در کشور هستیم و با محدویت‌های نیم بند نمی توان شرایط را کنترل کرد.

وی افزود: بیمارستان‌ها در حال حاضر اشباع شده و بخش‌های جدید باز می شود که این هم محدود است و بعد از چند روز به بن بست می‌رسیم.

طبرسی بیان داشت: نکته مهم، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و از چرخه انداختن ویروس است. محدودیت‌ها باید زودتر اعمال شود تا موج جدید به پایان برسد.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری از افزایش آمار بستری ها و مراجعان به بخش اورژانس این بیمارستان خبر داد و گفت: خوشبختانه تعداد مرگ و میر چندان بالا نرفته است ولی بیماران بستری در بخش و آی سی یو زیاد شده است. تعداد مراجعان به 5 برابر اسفند رسیده است . ما بر اساس تخت های خالی بیماران را بستری می کنیم. به عنوان مثال دو روز گذشته با بازکردن بخش جدید 50 نفر بستری داشتیم ولی دیروز با کاهش تخت های خالی 15 نفر در بیمارستان ما بستری شدند.

 آسانسوری شدن آمار مبتلایان 

طبرسی اظهارات دکتر حریرچی را مبنی بر آسانسوری شدن مبتلایان تایید کرد و گفت: به دلیل پر بودن تخت ها در بیمارستان ها برخی خانواده ها مجبورند عزیزان خود را در چند بیمارستان بستری کنند.

زهرا نژادبهرام عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران درباره تأثیر اجرای طرح ترافیک و شلوغی مترو در شیوع بیماری کرونا گفت:‌بر اساس آخرین بررسی‌هایی که سال گذشته ستاد مقابله با کرونا انجام شد مشخص شد لغو طرح ترافیک تأثیری در افزایش ابتلا به کرونا و شیوع این بیماری ندارد.

وی افزود: لغو طرح ترافیک که در سال گذشته انجام گرفت فقط منجر به قفل شدن خیابان‌ها، گره ترافیکی و تجمع در معابر و جریان‌های شهری شد از طرفی ترافیک خیابان‌ها علت در ترافیک ماندن اتوبوس‌ها بود و این مسأله نتیجه معکوس در پیشگیری از ابتلا به کرونا داشته است.

سرانجام تعطیلی مترو تهران

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران در پاسخ به این پرسش که آیا تعطیلی مترو تهران با توجه به کرونا مدنظر است یا خیر، گفت:‌ این مسأله منوط به تصمیم ستاد مقابله کرونا است نمایندگان شورای شهر تهران عضو این ستاد هستند و ما می‌توانیم فقط پیشنهاد بدهیم ولی برنامه‌های اجرایی بر عهده ما نیست.

نژادبهرام خاطرنشان کرد: تا زمانی که ادارات و مکان‌های تجاری اقتصادی باز است تعطیلی مترو معنایی ندارد چرا که بسیاری از افراد امکان رسیدن به سر کار و فعالیت‌شان بدون مترو وجود ندارد.

وی بیان داشت: در صورت تعطیلی ادارات و بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی قطعاً آمار مسافران مترو نیز کاهش می‌یابد ولی به طور کلی رویکرد ما تابعیت از مدیریت واحد ستاد مقابله با کرونا است.

پیشنهاد دهنده تعطیلی 10 روزه پایتخت هستیم/ فوتی ها 300 درصد افزایش یافت

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران با اعلام اینکه من به عنوان عضوی از شورا پیشنهاددهنده تعطیلی 10 روزه پایتخت نیز هستم، گفت: شیوع کرونا شدت یافته و 300 درصد آمار فوتی‌ها بیشتر شده است از همین رو شخصا از علیرضا زالی رئیس ستاد کرونا تهران خواستار تعطیلی 10 روزه تهران هستم.

محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران هم درباره وضعیت قرمز کرونایی و پیشنهاد تعطیلی 10 روز تهران اعلام داشت: شرایط واقعا بحرانی است و ستاد بحران کرونا جلسات جدی را برگزار کرده است.

لغو طرح به شورای شهر بستگی ندارد

وی درباره اینکه آیا طرح ترافیک لغو می‌شود یا خیر گفت: لغو طرح به شورای شهر بستگی ندارد. تعطیلی شهر نیز جزو وظایف شورا نیست. البته شورا کمیته مربوط به کرونا را فعال کرده و در حال رصد شرایط هستیم. 

هاشمی بیان داشت: در بهشت زهرا(س) به آمار کمتر از 20 متوفی در طول روز رسیده بودیم ولی در حال حاضر این رقم به 60 فوتی در روز رسیده است. روز گذشته این عدد ثابت و 54 مورد بود و اگر این موضوع ادامه یابد، آن را در شورا به بحث می‌گذاریم. 

30 دقیقه حضور در مترو مشکلی نخواهد داشت

وی درباره وضعیت حمل و نقل عمومی در شرایط قرمز کرونا گفت: اخیراً گزارشی از سوی اتحادیه بین‌المللی حمل و نقل عمومی داشتیم مبنی بر اینکه اگر مسافران کمتر از 20 تا 30 دقیقه در  حمل و نقل عمومی باشند خطر کمتری آنها را تهدید می‌کند ولی اگر طولانی‌مدت باشد احتمال آلودگی به کرونا وجود دارد. 

هاشمی در مورد سیستم تهویه حمل و نقل عمومی گفت: برنامه‌ای طراحی و انجام شده که هوا از بیرون گرفته شود و هوای داخل کابین گردش نیابد.

وی بیان داشت: در ایام نوروز تعداد مسافران به کمتر از 300 هزار نفر در روز رسید که هنوز تعداد مسافران نسبت به قبل از عید افزایش نیافته است. البته طی یک هفته آینده احتمالاً تعداد مسافران افزایش می‌یابد و در طی این هفته باید برای این موضوع مسئله نیز تصمیم‌گیری کنیم.

وضعیت تهران در هاله ای از ابهام

وضعیت تهران به لحاظ شیوع کرونا بحرانی شده و به گفته مسوولان بهداشت و درمان اگر اقدامات فوری صورت نگیرد وضعیت بسیار وخیم خواهد شد. کرونا در مترو و حمل و نقل عمومی در حال جولان است و باید چاره ای اندیشیده شود. تعطیلی تهران و لغو طرح ترافیک هم در حاله ای از ابهام است و  سرانجام آن هنوز مشخص نیست و باید دید مسوولان چه تصمیمی اتخاذ خواهند کرد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: کرونا سعید نمکی ترافیک حمل و نقل عمومی رئیس شورای شهر تهران کرونا سعید نمکی شورای شهر تهران حمل و نقل عمومی تعطیلی 10 روز حال حاضر طرح ترافیک لغو طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۷۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

4 نکته درباره تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل

 عصرایران ؛ ‌رضا غبیشاوی – کابینه اسرائیل به تازگی رای به تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل داد. با این اقدام، نزدیک به 30 سال حضور الجزیره در اسرائیل به صورت موقت متوقف می شود. در این باره می توان به چند نکته اشاره کرد:


 حکم توقیف

روند تصمیم گیری این ممنوعیت قابل توجه است. پارلمان اسرائیل ماه گذشته مصوبه ای داشت که براساس آن، به دولت اسرائیل اختیار داد در صورتی که رسانه خارجی، "خطری علیه امنیت ملی اسرائیل" باشد می تواند فعالیت آن را در اسرائیل ممنوع کند.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل، الجزیره را شبکه "تروریستی" توصیف و آن را به تحریک علیه نظامیان اسرائیل متهم کرد. این درحالی است که رسانه های اسرائیلی گفته اند رئیس موساد توصیه کرده بود فعلا دست به این اقدام نزنند تا مذاکرات آتش بس جنگ غزه و بازگشت اسیران اسرائیلی تعیین تکلیف شود. 

وزیر ارتباطات اسرائیل در حال امضای حکم ممنوعیت فعالیت الجزیره در اسرائیل

تصمیم جلوگیری از فعالیت الجزیره در جلسه هیات وزیران اسرائیل به رای گذاشته شد و با اجماع به تصویب رسید. بعد از آن بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در توییتر (ایکس)، خبر تصویب را اعلام کرد. این حکم بعد از تصویب در هیات وزیران بلافاصله از سوی وزارت ارتباطات اسرائیل اجرا شد.
وزیر ارتباطات اسرائیل در مقابل دوربین، نامه دستور تعطیلی دفتر الجزیره را امضا و فیلم آن را در شبکه های اجتماعی منتشر کرد تا دقایقی بعد، کارکنان وزارت ارتباطات با حمایت نیروهای پلیس سراغ دفتر الجزیره در شهر قدس / بیت المقدس / اورشلیم رفتند و آن را پلمب کردند.

براساس تصمیم اجرایی تصویب شده در هیات وزیران اسرائیل، دفاتر الجزیره در اسرائیل به مدت 45 روز تعطیل و سایت های اینترنتی الجزیره عربی و انگلیسی در اسرائیل فیلتر می شوند. پخش برنامه های شبکه های الجزیره در شبکه های زمینی و کابلی اسرائیل نیز متوقف می شود. با پایان مهلت 45 روزه، این حکم باید تجدید شود. همچنین تجهیزات الجزیره در اسرائیل توقیف و جلوی پخش زنده و دیگر فعالیت های الجزیره در اسرائیل گرفته می شود. 
شبکه الجزیره هم در واکنش با رد این تصمیم دولت اسرائیل گفت که به دادگاه اسرائیل شکایت می کند.

اولین در 28 سال قبل

الجزیره اولین شبکه عربی و عربی زبان بود که 28 سال قبل در اسرائیل دفتر نمایندگی ایجاد و خبرنگار مستقر کرد. الجزیره بعد از راه اندازی در سال 1996 / 1375 ، پخش مستقیم از اسرائیل را شروع و میزبان میهمانان، کارشناسان و مقامات اسرائیلی شد گرچه در سال های اخیر، حضور مقامات اسرائیل در برنامه های زنده الجزیره به صفر نزدیک شد.

در آن سال ها، این کار الجزیره یک تابو شکنی تمام عیار بود به ویژه که دولت قطر به عنوان مالک و تامین کننده مالی آن، دولت اسرائیل را به رسمیت نمی شناخت. آن زمان، این کار الجزیره، به شدت مورد انتقاد قرار گرفت و شبکه به تلاش برای عادی سازی روابط با اسرائیل متهم شد. در آن مقطع، الجزیره به عنوان رسانه ای لیبرال و مدرن شناخته می شد که در مسیر برنامه دولت قطر برای عادی سازی روابط با اسرائیل گام برمی دارد. به همین دلیل به شدت از سوی فعالان اسلامگرا مورد انتقاد بود. جالب این جاست اکنون بعد از 28 سال، دولت اسرائیل حکم به تعطیلی دفتر الجزیره داد و این تصمیم با مخالفت های زیادی روبه رو شده است. الجزیره حالا اولین شبکه ای است که اسرائیل دفتر آن را تعطيل می کند.



وائل الدحدوح خبرنگار الجزیره در حملات اسرائیل به غزه زخمی شد. چند فرزند و نوه او هم در این حملات کشته شدند


آن زمان شبکه الجزیره ، شبکه ای لیبرال شناخته می شد و حالا شبکه ای اسلامگرا. آن زمان به عنوان حامی عادی سازی روابط با اسرائیل متهم می شد و حالا در جبهه مقابل اسرائیل قرار گرفته است.  
28 سال قبل که الجزیره در اسرائیل دفتر تاسیس کرد هیچ کس فکرش را هم نمی کرد روزی دولت اسرائیل، حکم به تعطیلی آن صادر کند و این تعطیلی با چنین مخالفت و جنجالی در جهان عرب و اسلام روبه رو شود. این در حالی است که معمولا اسرائیل از استقرار دفاتر نمایندگی رسانه های عربی و اسلامی در اسرائیل حمایت می کند.

ممنوعیت الجزیره در اسرائیل را می توان حاصل چند مورد دانست. اول تاثیرگذاری وزیران تندرو در کابینه اسرائیل. کابینه فعلی راست گراترین و تندروترین کابینه تاریخ اسرائیل است. دوم جنگ اسرائیل و حماس در غزه که 3 ویژگی منحصر به فرد دارد. اسرائیل برای اولین بار بعد از 19 سال از عقب نشینی تاریخی از غزه، ‌به این منطقه، حمله زمینی و آن را اشغال کرد. برای اولین بار به دنبال نابودی حماس و کنار راندن آن از حاکمیت بر غزه است. برای اولین بار در حمله به غزه، بحث اسیران پرتعداد اسرائیلی مطرح است. 

الجزیره در این جنگ ، از حماس و مردم غزه در مقابل اسرائیل، حمایت می کند. در حالی که همه رقبا یعنی شبکه های العربیه (وابسته به عربستان سعودی)، اسکای نیوز عربی (وابسته به ابوظبی امارات)، فرانس 24 عربی (وابسته به فرانسه) و بی بی سی عربی، مثل الجزیره، از حماس حمایت نمی کنند. الجزیره برای کشته شدگان فلسطینی در حملات اسرائیل از عنوان شهید و کشتن شدن آنها به دست ارتش اسرائیل را شهادت می خواند.  علاوه بر این،  از ارتش اسرائیل در همه حال با عنوان ارتش اشغالگر و اشغالگران یاد می کند و این برخلاف رویه دیگر شبکه های خبری پرمخاطب عربی و عرب زبان است. 

ارتش اسرائیل در ماه مه 2022 خبرنگار معروف این شبکه "شیرین ابوعاقله" را در جنین (کرانه باختری) به قتل رساند. همچنین در حمله اسرائیل به غزه، "سامر ابودقه" تصویربردار الجزیره کشته شد. حملات اسرائیل  "وائل الدحدوح" مدیر دفتر الجزیره در غزه هم در حملات اسرائیل،‌زخمی و  مجروح شد که پس از از دست دادن تعدادی از اعضای خانواده اش در بمباران قبلی در نوار غزه، از نوار تخلیه شد.


تاثیرات

تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل به ضرر این شبکه است زیرا در پوشش تحولات اسرائیل و فلسطین به عنوان یکی از نقاط قوت این شبکه تاثیر منفی می گذارد.
پوشش خبری تحولات اسرائیل و فلسطین همیشه یکی از حوزه های اساسی فعالیت این شبکه است به ویژه در 7 ماه اخیر که جنگ غزه، به سوژه اصلی و خبر اول شبکه تبدیل شد. البته نوع پوشش جنگ غزه مورد انتقاداتی نیز قرار گرفته است. منتقدان الجزیره را به پوشش یک طرفه جنگ غزه و پوشش خبری بیش از حد و در نتیجه زدگی مخاطب از این سوژه متهم می کنند.

این تصمیم، به ضرر الجزیره به عنوان پربیننده ترین شبکه خبری ماهواره ای در جهان عرب است زیرا بر فعالیت آن تاثیر منفی می گذارد و همزمان به سود رقبای الجزیره از جمله العربیه و اسکای نیوز عربی است. البته به شرطی که بتوانند از این شرایط به سود خود استفاده کنند که احتمال زیاد بهره نخواهند برد زیرا الجزیره مخاطبان خاص خود را دارد.



 دفتر الجزیره در شهر قدس / اورشلیم 

این تصمیم به ضرر دولت اسرائیل است زیرا الجزیره را به عنوان پربیننده ترین شبکه خبری ماهواره ای در جهان عرب از دست می دهد. الجزیره یکی از کانال های دست اول انتقال خبرها و تحولات اسرائیل برای میلیون ها مخاطب در کشورهای عربی و غیرعربی است. با این تصمیم، اسرائیل خود را از این کانال محروم کرد. همچنین در انتقال خبرهای مربوط به اسرائیل، به ویژه دولت و ارتش، منبع دست اول کنار می رود و الجزیره منبع دست دوم خواهد شد. این شرایط به ضرر همزمان اسرائیل و الجزیره خواهد بود.

دفتر نمایندگی الجزیره در همه کشورهای منطقه حداقل یک بار تاکنون تعطیل شده و این شبکه با این گونه تعطیلی ها بیگانه نیست. با این حال تعطیلی این دفتر در جایی که  برخی در غرب آن را تنها دموکراسی خاورمیانه توصیف می کنند جالب توجه است. گرچه در کشورهای اروپایی نیز بعد از جنگ اوکراین،‌ دفتر شبکه های خبری وابسته به دولت روسیه تعطیل شد.

این تصمیم ممنوعیت به سود تندروها و گروه های افراط گرای ملی و تندرو مذهبی در اسرائیل است زیرا خبرنگاران الجزیره فعالیت های گروه های تندرو اسرائیلی را پوشش می دادند و اشکار می کردند. یکی از مهمترین بخش ها مربوط به حملات ارتش اسرائیل و شهرک نشینان اسرائیلی علیه فلسطینی ها در کرانه باختری و قدس شرقی است.

این تصمیم به سود حماس و دیگر گروه های فلسطینی است چرا که در پوشش خبری فلسطین – اسرائیل، کفه طرف اسرائیلی، تضعیف می شود.
این تصمیم به سود دولت فلسطین (تشکیلات خودگردان)‌ به ریاست محمود عباس است زیرا آنها معتقدند الجزیره، به سود رقیب شان (حماس)‌ فعالیت می کند.

این تصمیم به ضرر مخاطبان شبکه الجزیره است چرا که از دریافت خبرها و اتفاقات اسرائیل به ویژه شهر قدس/ بیت المقدس / اورشلیم ، شهرهای فلسطینی نشین / عرب نشین اسرائیل مثل اشدود و حیفا و منطقه نقب محروم می شوند. ممنوعیت الجزیره در اسرائیل، می تواند پوشش خبری الجزیره در مناطق فلسطینی کرانه باختری و غزه را هم تحت تاثیر منفی قرار دهد. 

ممنوعیت الجزیره به ضرر مردم شهر قدس / اورشلیم/ بیت المقدس است زیرا اسرائیل آن را بخشی از خاک خود و پایتخت خود می داند و فعالیت الجزیره را در آن ممنوع کرده است. این ممنوعیت به ضرر مردم عرب اسرائیل (فلسطینی های اسرائیل)‌ است. 

 الجزیره 


تاسیس الجزیره در سال 1996 / 1375 یک پدیده و نقطه عطف در تاریخ رسانه ای منطقه و جهان است. پدیده ای که تاثیرات آن را می توان در اکثر اتفاقات و تحولات منطقه دید. از جنگ افغانستان و عراق تا حملات اسرائیل به لبنان و  غزه. از بهار عربی تا جنگ سوریه و از محاصره قطر تا بازگشت طالبان.

شبکه الجزیره در قریب به 30 سال، فراز و نشیب بسیاری را طی کرد. با این حال می توان گفت این شبکه هر چه جلوتر رفت از میزان حرفه ای بودن آن (در مقایسه با گذشته اش)‌ کاسته شد. هر چه جلوتر رفت میزان نفوذ دولت قطر بر این شبکه افزایش یافت. کافی است نوع پوشش تحولات و حوادث ایران و سوریه، عربستان سعودی، مصر، بحرین و امارات در الجزیره را با روابط دوحه با  تهران، دمشق، ریاض،‌ قاهره، منامه و ابوظبی مقایسه کرد.


الجزیره یکی از برندهای قطر این شبه جزیره کوچک خلیج فارس است. بیشترین تاثیرات و تغییرات مثبت شبکه الجزیره را باید در جامعه، کشور و دولت قطر در سه دهه اخیر جستجو کرد. گرچه همزمان بزرگترین آسیب را هم دولت قطر به الجزیره وارد کرد؛ دولتی که مالک و تامین کننده مالی آن است. 

با وجود انتقادات مهم به عملکرد الجزیره در مقایسه با شبکه هایی چون بی بی سی عربی و فرانس 24 عربی،‌ الجزیره،‌ حرفه ای ترین شبکه خبری عربی زبان در منطقه است. انتقادات به الجزیره در بخش بی طرفی، استقلال تحریریه و تاثیرگذاری دولت قطر بر این شبکه است. با این حال الجزیره در حوزه هایی مانند تولید خبر و گزارش اختصاصی، پوشش خبری میدانی و به ویژه پخش زنده، فاصله زیادی نسبت به سایر رقبا دارد.

الجزیره با وجود همه انتقادات به عملکرد آن، بخشی از خاطرات تلخ و شیرین مردم خاورمیانه است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چگونه رسانه قوی داشته باشیم؟  / ایران نیازمند خودکفایی رسانه ای وزیر نفت یا وزیر ابهام بنزینی؟ آیت الله کاظم صدیقی ؛ زنده باد ابهام 10 ویژگی سخنگوی خوب برای قوه قضائیه 10 نکته درباره اختلاس ۲ میلیون دلاری در بندر امام / چرا رسانه ها اختلاس را کشف نکردند؟ / روابط با کانادا را عادی کنید موشک های ایران در آسمان قدس ؛ عکس تاریخی  خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسوولان ایران

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • 4 نکته درباره تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • تعطیلی تمرین استقلال با تصمیم کادر فنی
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • یک فوتی در تصادف پراید و بنز
  • تصادف در محور شهرکرد _فرخ‎ شهر با یک فوتی